středa 6. května 2015

Recenze: Makeup Revolution paleta očních stínů What You Waiting For?

Zdravím.

Vzhledem k nástupu značky Makeup Revolution London do drogerií Rossmann jsem se rozhodla napsat recenzi na jednu z jejich paletek. Paletu What You Wating For? můžete od 27.4. najít ve všech pobočkách Rossmann, a proto se dnes podíváme, jestli se její koupě vyplatí.


Paletu What You Waiting For? jsem si pořídila někdy v září 2014 v Londýně za 6 liber (asi 210Kč). Její balení je lesklé černé plastové a docela bytelné. Má veliké zrcadlo a jak už tomu většinou bývá, obsahuje i oboustranný houbičkový aplikátor. Balení se mi v podstatě líbí a nemůžu proti němu říct půl slova.


Paleta dále obsahuje 18 stínů, z toho 12 se shimmerem a 6 matných. Všechny odstíny v paletce jsou takzvané nude, chcete-li neutrální odstíny. Výběr odstínů v paletě mi přijde celkem povedený, především pokud máte v oblibě narůžovělé hnědé stíny. Já bohužel v takových stínech vypadám většinou uplakaně a opuchle, takže výběr zrovna této palety pro mě nebyl zrovna šťastným. Dalším malým negativem by mohl být fakt, že jsou si třpytivé hnědé stíny v paletce dost podobné a na víčku jsou téměř nerozeznatelné jeden od druhého.


Ostíny se shimmerem jsou velice dobře pigmentované, trochu práší, což není nic, co by mi výrazně vadilo, a na bázi mají dobrou výdrž. Matné stíny jsou na tom obecně o něco hůř, i když středně hnědá i černá jsou pigmentované poměrně dobře. Čtyři světlejší matné odstíny mají pigmentaci o dost horší. Se stíny se dobře pracuje, hezky se rozmazávají a celkově si myslím, že jsou dobré.

Horní řada (stíny se shimmerem): We Love You, Tick Tock, Can't Find The Brake
Prostřední řada (stíny se shimmerem): Now it's Oly Me, Scary Conversation, Take A Chance
Spodní řada (matné stíny): Your Capable, Super Hot Female, Million Dollar Contract
Horní řada (stíny se shimmerem): We Love You, Tick Tock, Can't Find The Brake, Now it's Oly Me, Scary Conversation, Take A Chance
Spodní řada (matné stíny): Your Capable, Super Hot Female, Million Dollar Contract
Horní řada (stíny se shimmerem): Moving Car, Do It Alone, Sex Chromosome
Prostřední řada (stíny se shimmerem): Shut My Eyes, Stupid H..., Life Is Short
Spodní řada (matné stíny): Hot Track, Brand New Fans, Wicked Style
Horní řada (stíny se shimmerem): Moving Car, Do It Alone, Sex Chromosome, Shut My Eyes, Stupid H..., Life Is Short
Spodní řada (matné stíny): Hot Track, Brand New Fans, Wicked Style
Shrnula bych to tedy tak, že za 6 liber je to opravdu výhodný nákup a takhle pěknou, kvalitní paletu za 200 Kč u nás, řekla bych, neseženete. Za 299 Kč, což je cena na českém e-shopu Makeup Revolution London i v drogeriích, mi paleta přijde dobrá a ceně víc než odpovídající. Pokud se vám odstíny opravdu líbí a po paletě toužíte, myslím, že zklamané nebudete. Stejný názor, co se týče poměru cena-kvalita, mám v podstatě i na paletky od Sleeku.

Hodnocení: 8/10

Pořídili jste si něco od Makeup Revolution London?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...